Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про   виділення грошових коштів з бюджету Подільської міської територіальної громади

Дата: 03.12.2021 21:20
Кількість переглядів: 231

проєкт 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про   виділення грошових коштів з бюджету

Подільської міської територіальної громади

 

Розглянувши клопотання заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожної Л.І. про виділення грошових коштів з бюджету, на виконання цільової програми соціальної підтримки населення Подільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 10.02.2021 р. № 47-І, відповідно до Порядку надання матеріальної допомоги вразливим верствам населення Подільської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 11.02.2021 р. № 33 та  керуючись п.п. 4 п. “а” ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні,  виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Виділити з бюджету Подільської міської територіальної громади грошові кошти у сумі 40687,00 грн. департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я  Подільської міської ради Подільського району Одеської області, у тому числі: 9160,00 грн. для надання матеріальної допомоги хворим на онкологічні захворювання та хворим, які потребують довготривалого лікування  мешканцям міської територіальної громади згідно поданих заяв, у тому числі 4000,00 гривень матеріальна допомога та 120,00 гривень поштовий збір (протокол засідання координаційної ради від 2 грудня   2021 року № 62– М); 21527,00 грн. для надання матеріальної допомоги на лікування  мешканцям міської територіальної громади  згідно поданих заяв, у тому числі 20900,00 гривень матеріальна допомога та 627,00 гривень поштовий збір (протокол засідання координаційної ради від 2 грудня 2021 року № 63– М); 10000,00 грн. для надання матеріальної допомоги мешканцю м. Подільська Гаца І.В. на довготривале лікування, згідно поданої заяви та клопотання т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області В.Мельниченка (протокол засідання координаційної ради від 2 грудня 2021 року № 64– М).

  2. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (МУЗИЧУК О.В.) профінансувати  вказану установу у зазначених сумах за рахунок коштів, передбачених  на ці цілі у бюджеті  Подільської міської територіальної громади на 2021 рік.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І. 

 

Подільський міський  голова                                                                               А. П.  ІВАНОВ

 

Вик. Музичук О.В.         

 

Р/р Фінуправління,. Задорожна Л.І., ДССПтаОЗ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора