Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 25 листопада до 10 грудня триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».   

Дата: 03.12.2021 12:00
Кількість переглядів: 358

З 25 листопада до 10 грудня триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».   

Фото без опису              Акції “16 днів проти насильства” не випадкові – вони поєднують 8 важливих дат: від 25 листопада – Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок до 10 грудня – Міжнародного дня прав людини. Ці заходи покликані привернути увагу до проблем насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та будь-яких проявів дискримінації.

            03.12.2021 року в міському парку «Слава Труду» проведено вуличну акцію «Єднаймось проти насильства». В акції взяли участь всі суб’єкти, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а саме: заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна,  представники Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області, Подільського міського центру соціальних служб, служби у справах дітей Подільської міської ради Подільського району Одеської області, Подільського РУП ГУНП в Одеській області, Подільського центру надання БВПД.

            Якщо ви стали жертвою або свідком домашнього насильства звертайтесь на

 102 – поліція

             Якщо Ви потребуєте консультації але ще не готові звернутися до поліції з даного питання, то можете зателефонувати на номери «гарячих ліній», де Вам нададуть консультації та роз’яснення:

цілодобова безкоштовна урядова «гаряча лінія» з протидії домашньому насильству – 15-47, 116-123 (з мобільного); 0800500335 – національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації;

мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

м. Подільськ; вул. Бочковича, 4

тел.: 0660005923

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора