Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування у Подільській міській територіальній громаді на 2022 рік

Дата: 03.12.2021 10:57
Кількість переглядів: 251

Проект

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження Програми компенсації

пільгових перевезень автомобільним транспортом

на маршрутах загального користування

у Подільській міській територіальній громаді на 2022 рік

 

З метою організації пільгового проїзду окремих категорій громадян на маршрутах загального користування автомобільним транспортом, відповідно до ст. 29, 37 Закону України «Про автомобільний транспорт», ст. 91 Бюджетного Кодексу України, п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Затвердити Програму компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування у Подільській міській територіальній громаді на 2022 рік (додається).

 

2.  Затвердити Порядок компенсаційних виплат автомобільним перевізникам, які здійснюють  перевезення пільгової категорії громадян у Подільській міській територіальній громаді на маршрутах загального користування у звичайному режимі руху пільговими автобусами (додається).

 

3.   Вважати таким, що втратило чинність рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 03.03.2021 року №72-І «Про внесення змін та доповнень до Програми компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування у Подільській міській територіальній громаді на 2021 рік та затвердження її в новій редакції».

 

4.  Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) забезпечити видатки на реалізацію Програми в межах можливостей бюджету громади.

 

5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціальних питань, охорони здоров'я та освіти (Тепла М.О.), на постійну комісію з питань бюджету (Волошина Г.І.).

 

Вик. Перепелиця А.А.

тел. 0661754032

 

Тепла М.О.

Волошина Г.І.

Задорожна Л.І.

Музичук О.В.

Перепелиця А.А.

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора