Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про продовження строку дії договору  на перевезення пасажирів на автобусному  маршруті загального користування  в м. Подільську по маршруту №4 «Подільська міська лікарня – район Торговиця»

Дата: 01.12.2021 08:52
Кількість переглядів: 248

проэкт

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про продовження строку дії договору 

на перевезення пасажирів на автобусному 

маршруті загального користування 

в м. Подільську по маршруту

№4 «Подільська міська лікарня – район Торговиця»

 

Розглянувши заяву ФОП Обух Т.А. про продовження строку дії договору з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», абзацу другого п.29, абзацу дев'ятого п.53, пп.1 п.55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081, керуючись пп.12 п.а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Продовжити строк дії Договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м. Подільську №12 від 11.02.2019 р. по маршруту                       №4 «Подільська міська лікарня – район Торговиця» з автомобільним перевізником ФОП Обух Т.А. на  ____ років. 

  2. Управлінню економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Омельчук А.М.) забезпечити оформлення додаткової угоди до вказаного договору на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування щодо продовження строку дії договору.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника фінансового управління Подільської міської ради Музичук О.В.

 

                Подільський міський голова                                                     А.П. Іванов

 

Вик. Омельчук А.М.

тел. 4-01-64

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора