Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 307

Фото без опису21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня традиційно пригадують дві важливі події – Помаранчеву революцію восени 2004 року та Революції Гідності у листопаді 2013 року – лютому 2014 року.

Події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. І ми сьогодні в скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, їх велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу та стійкість. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто і тепер віддає своє життя в зоні проведення ООС у боротьбі за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну.

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує на повагу світової спільноти. Адже ми разом довели, що українці патріотичні, з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи! Ми стоїмо одне за одного незалежно від віку, статі, мови та віросповідання!

Саме майбутнє і країна, яку ми збираємося залишити у спадок дітям, повинні нас об’єднати. Тож будьмо єдиними. Щоб бути сильними. І щоб разом побудувати нову Україну.

З повагою,

Подільський міський голова                                                                       Анатолій Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора