Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг пам’яті Героїв Небесної сотні на честь Дня Гідності та Свободи

Дата: 19.11.2021 12:18
Кількість переглядів: 325

Фото без опису21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні в 2004 та 2013 роках. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
Сьогодні, на передодні Дня Гідності та Свободи, представники Подільської міської ради та її структурних підрозділів, військовослужбовці, поліцейські, МНС-ники, представники громадських організацій, підприємств та пересічні мешканці Подільської громади зібралися біля Меморіалу загиблим воїнам АТО/ООС, щоб віддати шану пам'яті великому братству безстрашних українців, яке заплатило найвищу ціну за свободу нашої держави. 
Заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна  під час промови наголосила, що всі ми повинні завжди пам’ятати захисників нашої України, героїв, які не повернулись додому, а ціною власного життя стали прикладом героїзму, мужності та патріотизму. 
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в ті буремні часи, хто з честю віддав своє життя за мир і свободу. На превеликий жаль, і сьогодні гинуть наші співвітчизники, гинуть «квіти нації» за мир на нашій землі, за територіальну цілісність та суверенітет України.
Вічна пам’ять Героям України…..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора