Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13-та сесія Подільської міської ради

Дата: 17.11.2021 12:40
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

17 листопада відбулось засідання чергової тринадцятої сесії Подільської міської ради Подільського району Одеської області I скликання на якій розглядалось 22 проєкта рішень, а також звернення та пропозиції депутатів.
Першим, із п’ятнадцятьма проєктами, перед депутатами виступив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Анатолій Корчовий, який запропонував для голосування проекти з комунальних та земельних питань, одним із яких було затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність.
З проектами, що  стосувалися соціальних питань, перед присутніми виступила заступник міського голови Людмила Задорожна.
Перший заступник міського голови Олена Музичук розглянула фінансові питання, а саме  про внесення змін до рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 24.12.2020року №33-1 «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2021 рік», «Про затвердження звіту  про виконання бюджету Подільської міської територіальної громади за  9 місяців 2021 року» та інші.
Керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна виступила з проєктом «Про утворення старостинського округу на території Подільської міської територіальної громади».
З повним переліком рішень Подільської міської ради ви матимете змогу ознайомитись на офіційному сайті у зазначений законом термін.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора