Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здорове довкілля- здорові люди...

Дата: 15.11.2021 15:04
Кількість переглядів: 545

Фото без описуЗдорове довкілля- здорові люди...

Сучасне екологічне становище в Україні, як і в багатьох інших державах світу, характеризується таким, якому необхідно сьогодні приділити значну увагу.

За свою багатовікову історію, люди, в результаті своєї багаторічної різнопланової діяльності, перевершили можливості природних біологічних чинників.

Не завжди раціональна структура народного господарства, низький технічний рівень очищення газоповітряних викидів в атмосферу, скидів стічних вод у водойми, незадовільне поводження з побутовими та іншими відходами, знищення лісових насаджень і багато інших факторів призвели до погіршення навколишнього середовища та здоров’я людей, в світі, в свою чергу, створюється загроза надання великої шкоди біологічному, ландшафтному середовищам, лісовим і водним системам, водоймам, а також земельними ресурсам.

Зважаючи на таку неординарну ситуацію, в  червні був підписаний Указ Президента України про висадку 1 млрд. дерев протягом 3 років, відповідно, в жовтні 2021 року стартувала Програма Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна»,

Метою проєкта є: покращення екології, оздоровлення навколишнього середовища, за 10 років збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів.

До цієї акції долучилися і жителі нашої Подільської громади. Були висаджені дерева біля шкіл, на прилеглих територіях Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, Центру надання соціальних послуг «Родина», в парку «Молодіжний».

Дерева: горіхи, ялини виростив в своєму розпліднику голова Ради організації ветеранів Подільської міської територіальної громади  Степан Бацура  і надав їх для висадки.

Звертаємось до жителів нашої Подільської громади: «Долучайтесь до акції! Посадіть дерево!».

Пам’ятаймо: здорове довкілля- збереження нашого власного здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора