Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наказ №364 про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 Подільської міської ради Подільського району Одеської області

Дата: 11.11.2021 14:15
Кількість переглядів: 194

УПРАВЛІННЯ   ОСВІТИ

ПОДІЛЬСЬКОЇ   МІСЬКОЇ   РАДИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Н  А  К  А  З

11.11.2021р.                                                                                                                                                       № 364

                                                                                      м.Подільськ

Про проведення конкурсу на заміщення

вакантної посади директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4

Подільської міської ради Подільського району

Одеської області

 

Відповідно до ст.25 Закону України «Про освіту» від 05.09.201р.  № 2145- VIII (зі змінами), ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» від  16.01.2020р.  №463-ІХ, рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області  від 14.07.2021р. № 131-І « Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу та призначення директора закладу загальної середньої освіти», з метою заміщення вакантної посади   директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 Подільської міської ради Подільського району  Одеської області

 

Н А К А З У Ю :

1.  Оголосити з 11.11.2021р. конкурс на заміщення вакантної посади   директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Подільської міської ради Подільського району  Одеської області.

2. Призначити заступника начальника – начальника відділу дошкільної, корекційної освіти та виховної роботи Ткача С.Г. відповідальним  :

                2.1. За оприлюднення на офіційних веб – сайтах Подільської міської ради Подільського району Одеської області, Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області та закладів освіти, зазначених у п.1 даного наказу оголошення про проведення конкурсу, інформації про хід проведення конкурсу та його результати.

                2.2. За направлення повідомлень до кожної із сторін, визначених п.3.2 «Положення про порядок проведення конкурсу та призначення директора закладу загальної середньої освіти» про делегування представників до складу конкурсної комісії.

                2.3. За надання інформації про умови та хід проведення конкурсу.

2.4. За прийняття документів від громадян для участі у конкурсі протягом 20 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційних веб – сайтах.

3. Визначити місцем проведення конкурсу Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 Подільської міської ради Подільського району Одеської області (м.Подільськ, вул. Гетьманська, 63).

4. Затвердити зразок заяви на допуск до участі в конкурсі (додаток 1).

5. Затвердити Умови проведення конкурсу на зайняття посади директора закладу освіти  (додаток 2).

6.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник начальника – начальник 

відділу дошкільної, корекційної

освіти та виховної роботи                                                                                                       Сергій ТКАЧ

 

Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора