Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБ`ЯВА Шановні абоненти  КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»!!!

Дата: 11.11.2021 09:20
Кількість переглядів: 276

ОБ`ЯВА

 

Шановні абоненти  КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»!!!

 

    Для сталого проходження опалювального сезону та  безперервної подачі теплової енергії в ваші квартири, а також  для своєчасного попередження аварійних ситуацій, які виникають протягом опалювального сезону  на  розвідних трубопроводах  систем теплопостачання  житлових будинків, вам необхідно в  найкортиший термін  прийняти рішення та укласти договори  на обслуговування внутрішньо будинкових систем теплопостачання.

      Зазначений договір може бути укладений як з підприємством

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» , так і з будь якою іншою організацією, яка виконує даний вид робіт (обслуговування, аварійні ремонти систем теплопостачання в житловому будинку). У випадку укладання договору з іншою організацією, вам необхідно довести цю інформацію до юридичного відділу підприємства.

      Для того, щоб укласти такий договір з КВЕП «Подільськ -теплокомуненерго», голові будинкового комітету необхідно звернутися до юридичного відділу підприємства для отримання  зразка Протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку. Рішення про укладання договору вважається прийнятим, якщо  не менше як 50% власників квартир та нежитлових приміщень вирішили укласти  такий договір (копія протоколу надається до підприємства).

   

 

                                                                                   Адміністрація

                                                                КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора