Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про коригування  тарифів на  послуги  з централізованого водопостачання  та централізованого водовідведення   по КВЕП «Подільськводоканал»

Дата: 10.11.2021 13:16
Кількість переглядів: 213

                                                                                 Проект

 

 

УКРАЇНА

 

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Про коригування  тарифів на  послуги

 з централізованого водопостачання

 та централізованого водовідведення 

 по КВЕП «Подільськводоканал»

 

             Розглянувши заяву КВЕП «Подільськводоканал» про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у зв’язку зі зростанням тарифів на електроенергію,  відповідно ст. 4, ст.10 Закону України від 09.11.2017 р. № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги», наказу Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва України від 12.09.2018 р. №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування
та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва України від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності»,  постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р.  №869 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 р.

№ 291 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

 

В И Р І Ш И В:

 

       1.  Встановити з __________ року тарифи по КВЕП «Подільськводоканал»

за  1 куб.метр з урахуванням ПДВ, згідно із структурою,  що додається:

 

  • з  централізованого водопостачання  39,41 грн;

        -     з  централізованого водовідведення  - 21,20 грн.

 

      2.   Вважати таким, що втратило чинність з моменту введення в дію зазначених у цьому рішенні тарифів, рішення виконавчого комітету Подільської міської ради від 30.09.2021  року № 279 «Про коригування тарифів на послуги з  централізованого водопостачання та централізованого водовідведення по КВЕП «Подільськводоканал»».

 

     3.  Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (Перепелиця А.А.) при нарахуванні субсидій на житлово-комунальні послуги користуватись даним рішенням  Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

 

 

 

   4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Корчового А.В.

 

Подільський міський  голова                                                                   А.П.ІВАНОВ

 

Проект рішення підготувала:

Паламаренко А.І.

 

р/р

Музичук О.В.

Корчовий А.В.

Чернега О.І.

Перепелиця А.А.

Кашульський В.П.

 Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора