Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про придбання житла за адресою: Одеська область, м.Подільськ, вул. ***, б.*, кв. **

Дата: 08.11.2021 16:46
Кількість переглядів: 267

проект

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про придбання житла за адресою:

Одеська область, м.Подільськ,

вул. ***, б.*, кв. **

 

На виконання п. 10 рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 30.09.2021 р. №165-I «Про внесення змін до рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 23 грудня 2020 року № 17-І «Про затвердження міської цільової програми «Доступна медицина на 2021-2022 роки», для забезпечення житлом молодих лікарів, з врахуванням виділених коштів з бюджету м. Подільськ на придбання житла лікарям у 2021 році, керуючись ст. 25 п.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Придбати на вторинному ринку у м. Подільську на ім’я Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області у власника ***, ID паспорт ***, виданий органом *** *** *** *** р., реєстраційний номер облікової картки платника податків ***, що зареєстрована та мешкає за адресою: Україна, ***, двокімнатну квартиру за адресою: Одеська область, м. Подільськ, вул. ***, б.***, кв. ***, загальною площею _46,5_кв.м., вартістю 625300,00 (Шістсот двадцять п’ять   тисяч триста) гривень без урахування ПДВ.

 

2. Надати дозвіл Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Чернега О. І.):

2.1. Виступити покупцем щодо придбання житла на вторинному ринку у м.Подільську в 2021 році для лікарів комунального некомерційного підприємства «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області».

2.2. Підписати договір купівлі-продажу та договори про повний розрахунок директору Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області Чернезі О. І.

2.3. Після оформлення договору купівлі-продажу двокімнатної квартири за адресою: Одеська область, м. Подільськ, вул.***, будинок ***, кв. ***,  загальною площею 46,5 кв.м., кошти у сумі 625300,00 (Шістсот двадцять п’ять  тисяч триста ) гривень без урахування ПДВ, які виділені з міського бюджету, не пізніше ніж 24.12.2021 року перерахувати з розрахункового рахунку спеціального фонду Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області по КПКВ 1217368 (Виконання інвестиційних проєктів за рахунок субвенцій з інших бюджетів), КЕКВ 3121 (Капітальне будівництво (придбаня житла) № UA 823204780000025459000001482 МФО 320478, Код ЄДРПОУ 43944456, банк платника  АБ «Укргазбанк»;

Рахунок отримувача ****, ЄДРПОУ отримувача ***, банк отримувача ***, МФО ***, призначення платежу: для зарахування на рахунок в національній валюті продавця:  ***, рах. IBAN *** за двокімнатну квартиру, (ідентифікаційний номер № ***), без ПДВ.

 

3. Першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальнику фінансового управління Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.), провести фінансування вищезазначеного заходу в межах планових призначень та згідно подання заявки та фінансування.

 

4. Виконавчому комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області після завершення оформлення документів на житло за адресою, вказаною у пункті 1  даного рішення, надати житлу статус службового житла та видати ордер  на житлове приміщення співробітнику комунального некомерційного підприємства «Подільська міська лікарня» Подільської міської ради Подільського району Одеської області, відповідно до рішення житлової комісії при виконкомі міської ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Теплу М. О.) та з питань бюджету (Волошину Г. І.) .

 

 

Подільський міський голова                                                       А.П. ІВАНОВ

 

 

                                                                                                     Проект рішення підготував:

                                                                                                                      Жуковський О. В.

 

                                                                                                         

                                                                                                         р/р Музичук О. В

                                                                                                                                          Задорожна Л. І.

                                                                                                                                          Корчовий А.В.

                                                                                                                                        Чернега О. І.

                                                                                                                        Жуковський О. В.                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора