Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про коригування тарифів на теплову енергію та її виробництво для інших споживачів по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

Дата: 04.11.2021 12:02
Кількість переглядів: 395

                                                                                                                 проект

УКРАЇНА 

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про коригування тарифів на теплову енергію

та її виробництво для інших споживачів

по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

 

          

           Розглянувши заяву про коригування тарифів на  теплову енергію та  її виробництво для  потреб інших споживачів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», у звязку з підвищенням ціни на природній газ, відповідно  п. 3  ст. 3 Закону України від 09.11.2017 р. № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги», ст. 20 Закону України вiд 02.06.2005 р. № 2633-IV  «Про теплопостачання», наказу Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва України від 12.09.2018 р. №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва України від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р.  № 869 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 р. № 291 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Внести зміни до додатків 1,4 затверджених рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 13.10.2021 р. № 304 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії для населення,  бюджетних установ та  інших споживачів по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», та  викласти їх в новій редакції (додаються).

 

2.  Встановити з _________ 2021 року по  КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» на 2021-2022 роки (опалювальний період) одноставковий тариф на теплову енергію з  урахуванням ПДВ у розмірі:

 

  - для інших споживачів    –    6735,43 грн за 1 Гкал.

 

         3.  Вважати  таким, що втратив чинність з моменту введення в дію зазначених у цьому рішенні тарифів, абзац 2  пп. 3.2, п.3 рішення  виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 13.10.2021 р. № 304 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії для населення,  бюджетних установ та  інших споживачів по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності   виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

Подільський міський голова                                                                       А.П. ІВАНОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора