Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги сільськогосподарських товаровиробників!

Дата: 21.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 261

На виконання листа департамента аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації від 20.10.2021 року № 02-18/1162 та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 №886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь», управління економічного розвитку та інвестицій  Подільської міської ради Подільського району Одеської області повідомляє, що Одеською обласною комісією приймаються документи для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на 1 га посіву гречки.

Комісія працює за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 83, адмінбудинок обласної ради №2, 14-й поверх, кімн. 1417. Документи приймаються в робочі дні з 9:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00, до 15 листопада поточного року.

Також, відповідно до абзацу другого пункту 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом  виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, до переліку документів необхідно додати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Наказ Мінагрополітики, яким затверджені форми заявок на отримання дотації, а також форми актів висіву насіння та збирання врожаю додаються.

 

Переглянути додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора