Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ЧЕРВОНИЙ» рівень епідемічної небезпеки

Дата: 19.10.2021 15:03
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

18 жовтня пройшло позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області стосовно введення «червоної зони» на території Одеської області.

Згідно протоколу № 16/2021 з 00:00 годин 18 жовтня 2021 року введено «червоний» рівень небезпеки через високі показники інфікування на Covid-19 на території Подільської територіальної громади.

Постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), були застосовані на території Подільської міської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених «ЖОВТИМ» та «ЗЕЛЕНИМ» рівнями епідемічної небезпеки. (детальніше – у протоколі).

Посилання на протокол https://podilska-gromada.gov.ua/news/1634628335/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора