Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 23 грудня 2020 року № 17-І «Про затвердження міської цільової програми «Доступна медицина на 2021-2022 роки»

Дата: 18.10.2021 16:04
Кількість переглядів: 213

Проєкт

 

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Про внесення змін до рішення Подільської

міської ради Подільського району Одеської

області від 23 грудня 2020 року № 17-І

«Про затвердження міської цільової програми

«Доступна медицина на 2021-2022 роки»

 

З метою дотримання законодавства та реалізації державної політики в галузі охорони здоров’я, врегулювання питання безоплатного та пільгового забезпечення медичними послугами мешканців громади, на підставі клопотання директора Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров`я Подільської міської ради Подільського району Одеської області про внесення змін до міської цільової програми «Доступна медицина на 2021-2022 роки», керуючись п. 22 ч. 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:                                                                                                       

 

1. Внести зміни до рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 23 грудня 2020 року № 17-І «Про затвердження міської цільової програми «Доступна медицина на 2021-2022 роки», виклавши  додатки 1, 2, 3 до Програми у новій редакції (додається).

 

2. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) здійснювати фінансування заходів, визначених Програмою, відповідно до цього рішення.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціальних питань, охорони здоров'я та освіти (Тепла М.О.), на постійну комісію з питань бюджету (Волошина Г.І.)

 

 

 

Вик. Перепелиця А.А.

Тел.30555

 

p/p Музичук О.В.

Задорожна Л.І.

Перепелиця А.А.

Тепла М.О.

Волошина Г.І.

Жуковський О.В.

Мемей Л.О.

Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора