Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 11:42
Кількість переглядів: 642

Возможно, это изображение (военная форма и текст)Дорогі земляки!

14 жовтня – особлива дата для мільйонів українців. Відповідно до Указу Президента України у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі.

Протягом століть цей день пов’язаний із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Ще в далекі часи волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею.

Відзначаючи це свято, з особливими словам вдячності хочеться згадати всіх захисників України: починаючи з ватажків українського козацтва та теперішніх воїнів АТО, які сьогодні ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України.

Тож щиро зичу всім нам миру та спокою, а Вам, дорогі захисники України, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

Також в цей день шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо всім їм міцного здоров'я.

Вічна пам’ять Героям України, які віддали життя за мирне небо та світле майбутнє наших дітей.

З повагою

Подільський міський голова

Анатолій Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора