Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Дня захисника і захисниць України у Подільську відбулось покладання квітів до погруддя Т.Г. Шевченка та меморіалу Небесної сотні.

Дата: 13.10.2021 14:55
Кількість переглядів: 667

Сьогодні, з нагоди Дня захисника і захисниць України, у Подільську відбулось покладання квітів до погруддя Т.Г. Шевченка та меморіалу Небесної сотні.

У заході взяли участь представники Подільської міської ради на чолі з головою громади Анатолієм Івановим, військовослужбовці, поліцейські, МНС-ники, родини загиблих Героїв України, громадські організації, підприємці та інші мешканці міста.

Міський голова привітав з наступаючим святом всіх, хто стоїть на сторожі безпеки та незалежності нашої держави. Анатолій Іванов зазначив, що всі ми повинні завжди пам’ятати захисників нашої Батьківщини, Героїв, які не повернулись додому, а ціною власного життя стали прикладом героїзму, мужності та патріотизму.

Під час урочистого мітингу були нагороджені почесними грамотами подільчани, які під час своєї служби проявили справжню мужність, високий патріотизм, військову звитягу захищаючи суверенітет української держави.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто з честю віддав своє життя, за мир і свободу, територіально цілісність та суверенітет України.

День захисника і захисниць України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва, задля вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора