Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення тарифів на теплову енергію,  її виробництво, транспортування, постачання  та послуги з постачання теплової енергії для  населення,  бюджетних установ та  інших споживачів  по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

Дата: 12.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 285

Проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Про встановлення тарифів на теплову енергію,

 її виробництво, транспортування, постачання

 та послуги з постачання теплової енергії для

 населення,  бюджетних установ та  інших споживачів

 по КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

       

          Керуючись п. 2 «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно  п. 3 ст. 3 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», Закону України від 09.11.2017р. № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р.  № 869 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019р. № 291 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», на виконання п.2,10 Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. укладеного 30 вересня 2021року та розглянувши Заяву про встановлення тарифів на  теплову енергію,  її виробництво, транспортування, постачання  та послуги з постачання теплової енергії для  потреб населення, бюджетних установ та  інших споживачів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Затвердити структури тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, додаються у додатках 1-3.

 

2.  Встановити тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, згідно з додатком 4.

 

3.Встановити з 15.10.2021 року по  КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» на 2021-2022 роки (опалювальний період):

 

3.1. Одноставкові тарифи на послуги з постачання теплової енергії для населення Подільської міської територіальної громади на рівні, затвердженому Рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 29.12.2020р. №309 «Про коригування КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» тарифу на послуги з постачання теплової енергії».

 

3.2.  Одноставкові тарифи на теплову енергію з  урахуванням ПДВ у розмірі:

  

- для бюджетних установ –  3623,23 грн за 1 Гкал;

 

- для інших споживачів    –  4935,54 грн за 1 Гкал.

 

4. Вважати  таким, що втратив чинність пп.1.2, п.1 Рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 29.12.2020р. №309 «Про коригування КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» тарифу на послуги з постачання теплової енергії».

 

5.  Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (Перепелиця А.А.) при нарахуванні субсидій на житлово-комунальні послуги користуватись даним рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності   виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 

Подільський міський голова                                                                       А.П.ІВАНОВ

 

 

Проект рішення підготувала:

Паламаренко А.І.

 

р/р

Музичук О.В.

Корчовий А.В.

Чернега О.І.

Перепелиця А.А.

Христанчук О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора