Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення  ТОВ «УКРТЕПЛО ОДЕСА» тарифу на постачання теплової енергії КНП «Подільська міська лікарня Подільської міської  ради Подільського району Одеської області», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради

Дата: 12.10.2021 10:08
Кількість переглядів: 203

проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

Про встановлення  ТОВ «УКРТЕПЛО ОДЕСА»

тарифу на постачання теплової енергії

КНП «Подільська міська лікарня Подільської міської

 ради Подільського району Одеської області»,

КНП «Центр первинної медико-санітарної

допомоги Подільської міської ради Подільського

району Одеської області»

 

      З метою приведення тарифу для ТОВ «УКРТЕПЛО ОДЕСА» на постачання теплової енергії у відповідність до вимог чинного законодавства та у зв’язку зі зміною тарифу на послугу з постачання теплової енергії вироблену з використанням природного газу, відповідно ст. 20 Закону України від 02.06.2005 року №2633 - ІV «Про теплопостачання», додаткова угода від 23.03.2021 №2 Договору №129 від 09.03.2021 року «Про закупівлю послуг за державні кошти», додаткова угода від 12.03.2021 №1 Договору від 09.03.2021 року №30,  керуючись п.п.2 п.а. ст..28  Закону України від 21.05.1997 року №250/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

ВИРІШИВ:

  1.      Встановити з _________ року ТОВ «УКРТЕПЛО ОДЕСА» тариф на постачання теплової енергії КНП «Подільська міська лікарня Подільської міської ради Подільського району Одеської області», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області» на рівні 90% діючого тарифу на постачання теплової енергії вироблену з використанням природного газу для потреб бюджетних  установ, що фінансуються з  міського бюджету, з урахуванням ПДВ у розмірі - ________  грн за 1 Г кал.

 

  1. Вважати таким, що втратили чинність   рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 30.12.2020 року №339  «Про встановлення ТОВ «УКРТЕПЛО ОДЕСА» тарифу на послугу з постачання теплової енергії КНП «Подільська міська лікарня Подільської міської ради Подільського району Одеської області»,  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області».

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 

 

Подільський міський голова                                              А.П.ІВАНОВ

 

 

Проект підготував:   Іванюк Є.С. 

  Р/Р  Корчовий А.В.

          Музичук О.В.

         Чернега О.І.

         Жуковський О.В.

         Мемей Л.О.

        Кривенький  В.П.               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора