Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання  координаційної ради  з  питань  дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

Дата: 01.10.2021 15:48
Кількість переглядів: 604

Фото без опису1.10.2021 року о 10:00 годині в приміщенні Подільської музичної школи – школи естетичного виховання відбулося чергове засідання  координаційної ради  з  питань    

 дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

Засідання проводилось під головуванням заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожної Людмили Іванівни. 

На  координаційній раді  за порядком денним обговорювались 3 питання :

Питання 1.  Про організацію інформаційно - роз’яснювальної роботи з безробітною молоддю щодо попередження трудової міграції та торгівлі людьми.

Питання 2.  Про стан гендерної рівності та демографічного розвитку в Подільській міській територіальній громаді станом на 28.09. 2021 року.

Питання 3.  Про роботу з питань запобігання та протидії проявам всіх форм насильства в учнівських колективах закладів освіти Подільської міської територіальної громади з січня по 30.09.2021 року.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора