Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 вересня – День усиновлення. Подаруйте дитині родину!!!

Дата: 30.09.2021 09:07
Кількість переглядів: 265

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке  збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які стали однією родиною. 

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновленняце не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

Служба у справах дітей Подільської міської ради Подільського району Одеської області щиро вітає усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливішещастя мати родину, маму і тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

На сьогоднішній день на території Подільської міської ради Подільського району Одеської області функціонує 4 дитячих будинки сімейного типу в яких виховується 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 4 прийомні сімї, в яких виховується 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 11 діток, усиновлених громадянами міста. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливішещастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Але є дітки, які ще чекають такої бажаної для них родини.

Хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним.

Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного, довголіття власної родини.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Нехай Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, і ростуть здоровими і успішними ваші діти.

            Щиро сподіваємося, що серед читачів цієї статті є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для цих дітей. Пам’ятайте  дитина  чекає на Вас!

           Якщо у вас виникло бажання взяти дитину у родину, за більш детальною інформацією звертайтеся до  служби у справах дітей Подільської міської ради Подільського району Одеської області наша адреса: м. Подільськ, вул. Бочковича, 4.           

 

Начальник служби у справах дітей                                               А.В. Єфімова

Виконавець: Туркевич Олена Михайлівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора