Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання аграрного сектору громади!

Дата: 24.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 310

 

На виконання листа департамента аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації від 21.09.2021 року №9274/01-49/1/1-21/1049 управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області повідомляє, що з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький проходитиме Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo-2021».

Виставка «AgroExpo» має площу 125 тис. кв. м. та є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, входить в ТОП 10 найбільших аграрних виставок Європи. В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал а також племінні породи тварин та птиці.

Головними тематичними розділами Виставки «AgroExpo» є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому  комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.

У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deer, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Vaderstad, Pottinger, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис. кв. м. проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки в роботі.

Традиційно під час Виставки «AgroExpo» проходитиме «Покровський ярмарок»,  у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Виставка «AgroExpo», буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

З детальною інформацією про Виставку «AgroExpo» можливо ознайомитись на вебсайті: www.ukragroexpo.com.

Для вирішення будь-яких оперативних питань щодо участі у Виставці «AgroExpo» звертатись до організаторів Виставки: Глібка Ігоря, моб.тел. +38 (050) 344 26 44, +38 (095) 344 26 44, Бєлової Тетяни, моб. Тел. +38 (050) 344 27 44, e-mail: info@ukragroexpo.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора