Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення для абонентів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»

Дата: 24.09.2021 11:32
Кількість переглядів: 391

 

Фото без опису

 

Повідомлення щодо зміни тарифу на теплову енергію  для всіх категорій споживачів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго».

      За підсумками фінасово-господарської діяльності  2020 року підприємство отримало збиток у розмірі 2 545,5 тис.грн. Причинами збитковості підприємства є різкий ріст цін на складові вартості тарифів.

Відповідно до ст. 20 Закону України « Про теплопостачання» тарифи на теплову енергію повинні забезпечувати  відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, тарифи є регульованими та встановлюються органами місцевого самоврядування у межах повноважень визначених законодавством.

При цьому встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги на рівні, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг, є вимогою законодавства України, зокрема статті 10 ЗУ «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг».

Керуючись Законом України №2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» та вимогами Порядку №869 із змінами.

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» здійснило повний перегляд тарифів на теплову енергію на плановий період тривалістю 12 місяців. Формування тарифів здійснено для кожної категорії споживачів окремо: населення, бюджетні установи та інші споживачі.

В результаті проведених розрахунків тарифів на теплову енергію на 2021/2022 опалювальний період, в порівнянні  з   діючими тарифами, відбулося зростання тарифів у зв’язку з збільшенням  ціни на природній газ, електроенергію та мінімальну заробітну плату.

Зауваження та пропозиції по суті питань, від фізичних та юридичних осіб приймаються до 08:00 год. до 28.09. 2021р. на адресу 66300 м.Подільськ, пров.Куяльницький, 28-а або на електрону адресу tke_podolsk@ukr.net. Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім`я та по батькові особи ( для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв`язку.

 

З повагою :

                    Директор

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»                                    Перлей М.В.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора