Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про хід виконання «Програми благоустрою,  ремонту та утриманню об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 20.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 235

 проект

                                                          УКРАЇНА                                                         

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Про хід виконання «Програми благоустрою,

 ремонту та утриманню об’єктів комунальної

власності, упорядкування та санітарного

оздоровлення території Подільської міської

територіальної громади на 2021 рік»

 

Заслухавши та обговоривши доповідь директора Департаменту житлово – комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області Чернеги О.І. про хід виконання «Програми благоустрою, ремонту та утриманню об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2021 рік»» виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області відмічає, що департамент житлово – комунального господарства, архітектури та земельних відносин, всі комунальні підприємства та організації громади на даний час виконали значний обсяг робіт по реалізації заходів програми направлених на суттєве покращення рівня благоустрою об’єктів і територій, збереження навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного і епідемічного благополуччя та створили оптимальні умови праці, побуту і відпочинку для мешканців та гостей громади.

З метою подальшого покращення рівня благоустрою об’єктів громади, упорядкування  

його територій, ефективного збереження та відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, необхідно виконати до кінця поточного року весь комплекс запланованих робіт по будівництву і ремонту твердого покриття вулиць, доріг і тротуарів, автобусних зупинок, пам’ятників і пришляхових покажчиків кордонів громади, провести заходи по збереженню та оновленню  зелених насаджень в усіх житлових зонах та місцях масового відпочинку громадян, забезпечити належний контроль за вирішенням проблем поводження з побутовими і негабаритними відходами та у повному обсязі виконати роботи по переоснащенню мереж зовнішнього освітлення. В ході реалізації заходів продовжити проведення, з обов’язковим залученням всіх засобів масової інформації, роз’яснювальної роботи серед мешканців громади про важливість належного виконання кожним вимог «Правил благоустрою міста Котовськ».

Керуючись п.п.7 п.а), ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Доповідь про хід виконання «Програми благоустрою, ремонту та утриманню об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2021 рік» прийняти до відома, та роботу  в плані реалізації заходів Програми  визнати __________________.

 

2. Департаменту житлово - комунального господарства, архітектури та земельних відносин  (Чернега О.І.):

2.1. Посилити контроль за реалізацією виконання заходів Програми, направлених на покращення стану об’єктів благоустрою громади та належного санітарного утримання закріплених за ними і прилеглих до них територій;

2.2. Забезпечити постійний контроль за роботою з виконання КО «Благоустрій» графіків з вивезення рідких  і видалення твердих відходів (збирання, підбирання та транспортування побутових відходів і міського сміття.) від населення, підприємств, організацій і установ незалежно від форм господарювання та суб’єктів підприємницької діяльності;

2.3. Продовжити роботу та забезпечити в повному обсязі виконання запланованих робіт по будівництву і ремонту твердого покриття вулиць, доріг і тротуарів, автобусних зупинок, пам’ятників і пришляхових покажчиків кордонів громади;

2.4. Забезпечити належний контроль за виконанням в громаді вимог рішення міської ради від 28.05.2008 р. №272-V «Про недопущення загромадження територій м. Котовськ».

2.5. Забезпечити періодичне висвітлення в місцевих ЗМІ матеріалів направлених на покращення стану благоустрою та належного санітарного утримання керівниками підприємств,  організацій, установ незалежно від форм господарювання та  мешканцями міста закріплених за ними і прилеглих до їх земельних ділянок міських територій.

 

3. Комунальній організації «Благоустрій» (Мельник П.Є.):

3.1. Забезпечити та провести у повному обсязі роботи з грейдерування вулиць та провулків громади на яких відсутнє щебеневе чи асфальтобетонне покриття.

3.2. До 01.10.2021 року завершити роботи з ремонту, розчищенню та упорядкуванню      наявних інженерних мереж відведення дощових і ґрунтових вод з вулиць та провулків  громади.

3.3. Своєчасно виконати роботи з викосу трави та бур’янів уздовж міських вулиць і доріг та вести безперервну роботи по видаленню з громадських територій карантинних рослин.

3.4. Забезпечити повне вивезення негабаритних відходів, гілля дерев, сухої трави та листя від населення у відповідності до  затвердженого у Програмі порядку.

3.5. До 01.10.2021 року на всіх виявлених місцях безладного накопичення сміття встановити попереджувальні таблички з визначенням адміністративної відповідальності за викидання відходів у невстановлених місцях.

3.6. Продовжити роботу по видаленню з територій аварійних та сухостійних зелених насаджень.

 

4.Департементу житлово – комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області:

4.1. Забезпечити належний санітарний стан прибудинкових територій житлових будинків міської ради і ОСББ та якісне виконання запланованих робіт по ремонту і утриманню об’єктів благоустрою житлового фонду.

 

5. Зеленому господарству КВЕП «Подільськводоканал» (Кашульський В.П.):

5.1. Забезпечити належне утримання зелених насаджень в парках і скверах громади.

 

6. Комунальній організації «Компанія «Горсвет» (Костріцький В.А.):

6.1. Забезпечити безперебійну роботу та належне утримання світлофорів,  всіх елементів та мереж зовнішнього освітлення вулиць і територій громади.

 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти  на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Корчовий А.В.

 

Подільський міський голова                                                                       А.П.ІВАНОВ

 

Вик. Чернега О.І.

р/р Корчовий А.В.

Чернега О.І.

Мельник П.Є.

Кашульський В.П.

Кострицький В.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора