Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Подільської міської територіальної громади» від 04.03.2021 року

Дата: 20.09.2021 16:14
Кількість переглядів: 279

Проект

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

Подільської міської ради Подільського району Одеської області

«Про надання дозволу на передачу в оренду майна

комунальної власності Подільської міської

територіальної громади» від 04.03.2021 року №82

 

           Розглянувши клопотання директора Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області Перепелиці А.А. з проханням про зміну розміру площі, що передається в оренду, відповідно до вимог ст. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись пп.1 п. «а» ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Внести зміни до п. 1 рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Подільської міської територіальної громади» від 04.03.2021 року №82 виклавши його в новій редакції:

«Надати дозвіл Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області на передачу в оренду нежитлових приміщень другого поверху площею 180,5 м² та 309,7 м², за адресою: вул. Бочковича, 4, м. Подільськ, Одеська область».

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників Подільського міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В. та ЗАДОРОЖНУ Л.І.

 

Вик. Перепелиця А.А.

3-05-55

р/р Музичук О.В.

      Корчовий А.В.

      Задорожна Л.І.

      Перепелиця А.А.

      Грек А.Є.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора