Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін та доповнень до програми підтримки молоді у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025 рр.

Дата: 20.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 225

 

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін та доповнень

до Програми підтримки молоді

у Подільській міській територіальній громаді

на 2021-2025 рр.

 

З метою створення сприятливих соціальних, економічних, фінансових та організаційних передумов для життєвого самовизначення і самореалізації молоді, розв’язання її нагальних проблем, поліпшення становища та підвищення ролі в суспільстві, а також розвитку мережі молодіжних центрів та просторів, відповідно до Законів України «Про основні засади молодіжної політики», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», Указу Президента України «Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року» від 12.03.2021 р. № 94/2021 керуючись п.п. 22 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області 

 

ВИРІШИЛА:                                                                                                       

 

1. Внести зміни та доповнення до Програми підтримки молоді у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025 рр., виклавши  додатки 1, 2, 3 до Програми у новій редакції (додаються).

 

2. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) передбачати кошти на фінансування програми підтримки молоді у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025 рр.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.)

 

вик: Самборський В.П.

 

р/р Задорожна Л.І.

Музичук О.В.

Конюхов В.В.

Тепла М.О.

 

 

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОДАТКИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора