Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про утворення Фонду охорони навколишнього природного середовища Подільської міської територіальної громади у складі бюджету спеціального фонду Подільської міської територіальної громади

Дата: 20.09.2021 11:53
Кількість переглядів: 345

проєкт

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про утворення Фонду охорони навколишнього

природного середовища Подільської міської

територіальної громади у складі бюджету

спеціального фонду Подільської міської

територіальної громади

 

З метою чіткого визначення порядку щодо формування та використання фонду охорони навколишнього природного середовища у складі бюджету спеціального фонду Подільської міської територіальної громади, пріоритетів та критеріїв відбору природоохоронних заходів для включення до бюджетних програм, відповідно до статті 22 та пунктів 4, 41 7 частини першої статті 691 Бюджетного кодексу України, статті 9, 240, 242 та 250 Податкового кодексу України, статті 15, 41, 46 та 47 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Положення про Державний фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.05.1998 № 634, Постанови КМУ від 28.02.2011р. №163 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення природоохоронних заходів, зокрема з покращення стану довкілля», Постанови КМУ від 17.09.1996 №1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів»,  керуючись пунктом 25 частини першої статті 26 та статтею 68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

           1. Утворити Фонд охорони навколишнього природного середовища Подільської міської територіальної громади у складі бюджету спеціального фонду Подільської міської територіальної громади.

           2. Затвердити Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Подільської міської територіальної громади (додається).

           3. Головним розпорядником коштів, передбачених у місцевому бюджеті на здійснення природоохоронних заходів, визначити департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

           4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин.

 

 

Вик. Музичук О.В.

Р/р: Фінуправління, ДЖКГАЗВ, постійна комісія з питань бюджету, постійна комісія по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин.

 

Переглянути


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора