Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у престурах на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин».

Дата: 14.09.2021 12:57
Кількість переглядів: 344

Ви журналіст і вас цікавить тема готовності людей до земельної реформи, правове інформування, вирішення юридичних проблем із земельних питань?

Тоді вас зацікавить один із наших престурів, які організовує Координаційний центр з надання правової допомоги за підтримки проєкту «Трансформація комунікацій», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк».

(USAID Transformation Communications Activity)

? Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у престурах на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин».

Дати та міста (на вибір):

???? 20 - 21 вересня, Миколаїв

???? 23 - 24 вересня, Запоріжжя

???? 27 - 28 вересня, Полтава

???? 30 вересня - 1 жовтня, Кропивницький

???? 4 - 5 жовтня, Луцьк

Престур включає:

? Візит до регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), місцевого центру з надання БВПД, бюро правової допомоги, об’єднаної територіальної громади тощо

? Знайомство з роботою системи надання безоплатної правової допомоги (БПД), актуальними правовими проблемами та особливостями вирішення цих проблем у сфері земельних відносин, у тому числі у сфері захисту прав землевласників та землекористувачів

? Тренінг щодо обізнаності з питань земельної реформи в Україні

? Можливість отримати юридичні консультації з будь-яких правових питань.

? Екскурсії

Детальніше читайте на сайті: https://bit.ly/3l6xgW6


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора