Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КП «Подільськтеплокомуненерго» проводить міжсезонну підготовку до опалювального періоду

Дата: 09.09.2021 15:38
Кількість переглядів: 704

Возможно, это изображение (дорога)Сьогодні працівниками Подільськтеплокомуненерго проводяться роботи по заміні тепломережі по вулиці Армійській (БОС 40/1 вздовж БОС 490), діаметром 273 мм, довжиною 260 м. Проведення зазначених робіт дозволить зекономити в опалювальному сезоні спожитого природного газу в кількості 37 218 м.куб.

Також розпочаті роботи по заміні теплової мережі від житлового будинку №80 по вулиці Соборній до Митного посту «Подільськ».

Протягом літніх місяців працівниками комунального підприємства «Подільськтеплокомуненерго» була проведена колосальна робота з модернізації та покращення стану тепломереж міста.

Була виконана заміна ділянок теплових мереж:

- магістральна труба діаметром 219 мм, яка проходить по проспекту Перемоги;

- по вулиці Армійській замінено 260 метрів тепломережі діаметром 273 мм;

- по вулиці Мельниченка до проспекту Перемоги та по вулиці Армійська, 578 заміна та збільшення діаметру труби з 89 мм на 108 мм.

Загальна протяжність заміненого теплопроводу складає 520 метрів. Також проводяться роботи по заміні запірної арматури та відправлено на ремонт та перевірку 82 теплових лічильника.

Як зазначив Керівник комунального підприємства Максим Перлей, всі роботи роводяться для більш якісного надання послуг та економії коштів споживачів.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора