Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Знань у Подільській громаді

Дата: 01.09.2021 11:21
Кількість переглядів: 699

1 вересня вся Україна святкує День Знань. Подільська громада не є виключенням і сьогодні усі школи громади радісно відкрили двері для своїх учнів.

Керівництвом шкіл традиційно було організовано Свято Першого дзвоника, під час якого пройшли урочисті лінійки.

До села Липецьке на Свято Першого дзвоника були запрошені перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук та заступник міського голови Ярослав Захаров, які привітали учнів та вчителів зі святом. 26 першачків переступили поріг липецької школи в цьому навчальному році.

Усі заклади освіти належно підготувались до нового 2021/2022 навчального року. Керівникам закладів вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання дітей. На сьогодні кількість учнів у закладах загальної середньої освіти становить 5105 осіб, кількість учнів 1-х класів - 476, кількість дітей у закладах дошкільної освіти – 1165 осіб. Школи та дитячі садочки повністю укомплектовані та готові до роботи.

Отже, щиро вітаємо усіх учнів з початком навчального року та бажаємо гарного настрою, нових досягнень та гарний оцінок! Колективам шкіл зичимо наснаги, терпіння та творчих успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора