Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Подільської міської ради

Дата: 31.08.2021 16:16
Кількість переглядів: 596

Фото без опису31 серпня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

Засідання відбулося під головуванням першого заступника міського голови Олени Музичук.

Одним із важливих питань, які розглядалися на засіданні, було питання про стан економічного і соціального розвитку Подільської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року. Начальник управління економічного розвитку та інвестицій Алла Омельчук докладно доповіла присутнім про напрямок та стан розвитку громади в умовах карантину через поширення хвороби COVID-19, а саме:

  • про  проведення цілеспрямованої роботи для забезпечення зростання соціально-економічних показників, розвитку житлово-комунального господарства, модернізації інженерної і соціальної інфраструктури, покращення якості освіти і медичного обслуговування, рівня соціального захисту населення та вирішення проблемних питань громади;
  • про роботу промислових та комунальних підприємств;
  • про рівень середньомісячної заробітної плати та рівень безробіття по Подільській міській територіальній громаді;
  • про нарахування житлових субсидій;
  • про проведення активної роботи по просуванню привабливого інвестиційного та брендового іміджу громади, залучення інвестицій, реалізацію муніципальних ініціатив;
  • про проблеми, які в певній мірі впливають на стабілізаційні процеси в економіці громади.

 

Доповідь начальника управління економічного розвитку та інвестицій Алли Омельчук та проєкт рішення в цілому були прийняті до відома та підтримані.

 

На засіданні також розглядалися проєкти рішень фінансового управління; управління архітектури, містобудування та земельних відносин; Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин; служби у справах дітей; проэкти рішень виконавчого комітету з питань нерухомості та передачі на баланс та ін.

 

Усі проєкти рішень були обговорені та прийняті. Із рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитись на офіційному сайті Подільської громади у встановлений законом термін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора