Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дата: 28.08.2021 11:29
Кількість переглядів: 527

Фото без опису29 серпня в Україні встановлено Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У Подільську в цей день, задля вшанування пам’яті полеглих захисників, відбувся мітинг пам’яті та покладання квітів до пам’ятників у парку Слави. На мітингу були присутні представники Подільської міської ради, військовослужбовці, поліцейські, працівники ДСНС, батьки та сім’ї загиблих і пересічні громадяни.

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві

Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено до воєнних подій на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

Вічна пам’ять Героям України, нехай спочивають з миром……

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора