Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні військовослужбовці 31-го окремого ремонтно-відновлювального полку!

Дата: 31.08.2021 11:54
Кількість переглядів: 894

Фото без описуКерівництво Подільської міської ради, структурних підрозділів та пересічні подільчани вітають Вас з 4 річницею Дня заснування Вашого підрозділу.

Ви, як справжні Герої України, багато разів виїжджали у відрядження до зони АТО/ООС та під вогнем ворога виконували покладені на Вас обов’язки.

Подільська міська громада разом з усією Україною висловлює Вам слова вдячності та поваги. Нехай Ваші домівки будуть наповнені усмішками дітей та взаєморозумінням, ми бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя та наснаги, сил та терпіння, мирного неба та Божої благодаті. Бережіть себе, Ви - наші Герої!

________________________________

31 серпня 2017 року був створений 31-й окремий ремонтно-відновлювальний полк, який дислокується у місті Подільськ на фондах колишнього 90-го об'єднаного навчального центру автомобільних військ.

Військовослужбовці ремполку беруть участь і набувають бойового досвіду у зоні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Керівництво Подільської громади на чолі з міським головою Анатолієм Івановим всебічно підтримує захисників України, які служать у даному підрозділі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора