Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області  у виконанні програми розвитку  фізичної культури та спорту в місті Подільську з 25.08.2021р. по 29.08.2021р.

Дата: 30.08.2021 15:41
Кількість переглядів: 271

 

Центр «Спорт для всіх»

 

  1. 26 серпня в спортзалі УСМП Подільської міської ради відбувся міський турнір з баскетболу «STREET BASKET» серед юнаків, Цього року було заявлено 4 команди:

«1UP», «AKATSUKI», «БОТИ» т а «БІРЗУЛА». В результаті запеклих та цікавих ігор по коловій системімісця розподілились наступним чином:

1 місце - «БІРЗУЛА»;

2 місце - «1UP»»

3 місце - «AKATSUKI».

  1. 29 серпня в спортзалі УСМП Подільської міської ради пройшов міні-турнір з настільного тенісу серед дорослих та юнаків. Прийняло участь 13 учасників.
  2. 29 серпня  2021 р. на спортивному майданчику по вул.Армійська, 99 з метою залучення всіх верст населення до регулярних занять фізичною культурою та пропагування здорового способу життя пройшов черговий фізкультурно-оздоровчий захід «Клуб вихідного дня» в якому прийняло участь 35 дітей та молоді. З дітьми було проведено спортивні естафети та веселі ігри. На майданчику з тренажерами були проведені змагання з кросфіту (підтягування на турніку, віджимання від підлоги, присідання та піднімання тулуба - прес), переможці юнаків:

1 місце- Кондратьєв Максим;

2 місце- Кравець Максим;

3 місце- Клочан Іван.

Серед дітей:

1 місце- Пронін Вадим;

2 місце- Ступницький Михайло;

3 місце- Шувалов Влад.

Діти та юнаки отримали заряд енергії, подарунки, а саме головне фізичну активність та гарний настрій.

 

КДЮСШ «Локомотив» 

 

  1. 25 серпня в місті Подільську пройшла гра відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед аматорських команд сезону 2021р. II коло I тур організованою Федерацією футболу. КДЮСШ «Локомотив» зустрілися з ФК «Імперія Холоду». ФК «Імперія холоду» виграв з рахунком 9:1.
  2. 26-27 серпня в місті Роздільна пройшов турнір з футболу серед юнаків 2007-2008 років народження. В турнірі прийняло участь 8 команд, наші юні футболісти посіли загальнокомандне 5 місце.
  3. 29.08.2021 року в місті Києві пройшов Міжнародний вечір боксу. Вихованець КДЮСШ «Локомотив» Коновальчук Володимир провів свій перший професіональний бій відразу проти боксера 2 категорії рейтингу. Наш боксер поступився перемогою супернику але отримав цінний досвід та велику мотивацію до майбутніх перемог.

 

 

 

           Начальник управління                                                                        В.В Конюхов

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора