Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня Незалежності України у Подільську

Дата: 25.08.2021 10:38
Кількість переглядів: 736

24-го серпня Подільська громада відсвяткувала 30-ту річницю Незалежності України. Свято розпочалося з самого ранку різноманітними розвагами, видовищним мотопробігом та велошколою, спортивними змаганнями на стадіоні "Локомотив" та козацькими іграми, продовжилося оглядом військової техніки, чудовим ярмарком та виступом творчих колективів міста у парку Шевченка. А завершилося святкування гучним концертом на Привокзальній площі Подільська.

До ювілею Незалежності України у центрі міста управлінням культури та туризму Подільської міської ради був організований святковий концерт, де виступали талановиті жителі і колективи нашого міста. Окрім цього заступник міського голови Людмила Задорожна урочисто нагородила номінантів конкурсу "Найкрутіші - народне визнання" у різноманітних номінаціях. Почесними грамотами міського голови були нагороджені військові, медики, рятувальники, герої України, багатодітні матері , спортсмени, майстри-аматори та багато інших, які своєю справою подають чудовий приклад молодим поколінням незалежної України. Також під час концерту проходив конкурс краси "Королева Незалежності", де найгарніші дівчата демонстрували чудове українське вбрання та змагалися за титул Королеви Незалежності.

Гостею свята стала народна артистка України - Наталія Бучинська, яка порадувала усіх присутніх чудовими піснями та привітала подільчан зі святом.

На завершення яскравого концерту гості та жителі Подільська мали змогу насолодитися гарним святковим салютом та неймовірною нічною дискотекою.

Подільська громада доклала великих зусиль, аби свято було цікавим та веселим. Дякуємо усім, хто святкував разом з нами День Незалежності нашої держави!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора