Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення "Про створення комісії по прийому- передачі з балансу управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів

Дата: 18.08.2021 13:29
Кількість переглядів: 288

Проект

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

РІШЕННЯ

 

 

Про  створення комісії по прийому- передачі з балансу

управління економічного розвитку та інвестицій

Подільської міської ради Подільського району

Одеської області основних засобів та малоцінних

необоротних матеріальних активів на баланс

Одеської дирекції АТ «Укрпошта»

 

                 Відповідно до  рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області за №____ від «___» __________2021р щодо надання дозволу на передачу  з балансу управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області( ЄДРПОУ 44031001) на баланс Одеської дирекції АТ «Укрпошта» ( ЄДРПОУ 22485297)  основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів , з метою раціонального використання матеріальних засобів керуючись пп.1,  ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Створити комісію по прийому - передачі з балансу управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області на баланс Одеської дирекції АТ «Укрпошта» основних засобів та малоцінних необоротних матеріальних активів(додається).

 

  1. Комісії продовж 10 днів надати до виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області  акти на затвердження.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника  Подільського міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради-начальника  фінансового управління МУЗИЧУК О.В.

 

 

Подільський міський голова                                                  А.П.Іванов

 

 

 

 

 

 Вик. Омельчук А.М.

 р/р. Музичук О.В., Омельчук А.М., Дрозд С.Я.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора