Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в  місті Подільську   з 09.08.2021р. по 15.08.2021

Дата: 16.08.2021 16:04
Кількість переглядів: 259

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Центр «Спорт для всіх»

1.  13 серпня  2021 року в парку «Городок» в рамках програми «Спорт для всіх у парках та скверах» відбулись товариські зустрічі з шашок  серед аматорів де прийняло участь 20 учасників.

2. З 10 по 14 серпня 2021 року на території Липецького старостинського округу   був проведений  військово -патріотичний, фізкультурно-оздоровчий захід «Здорова молодь – здорова нація». В заході прийняло участь 42 учасника, які протягом чотирьох днів  змагались  в турнірах з міні-футболу, пляжного волейболу, хокею на траві,  настільного тенісу, бадмінтону, шашок, дартсу, стрільбі з лука, стрільбі з пневматичної зброї, перетягування  канату.

3.  15 серпня 2021 року в спортивному залі по вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї гри. В турнірі змагалися  11  учасників.

КДЮСШ «Локомотив»

1. 10-13 серпня 2021 року в м.Одеса відбувся відкритий турнір з боксу серед юніорів (2005-2006р.н.) пам’яті Б. Д. Літвака, в якому прийняло участь троє Подільчан.

Результат змагань:

Айрапетян Давид – 3 місце;

Максимов Артем  - 2 місце.  

Тренер-викладач-Максимов Максим Сергійович.

Федерація футболу

 1. 07 серпня 2021 року в с. Конопляне Березівського району відбулась чергова гра Чемпіонату Одеської області з футболу серед аматорських команд "Перша Ліга" між командами ФК «Автогород» та  ФК "Імперія Холоду". В результаті цікавої та захоплюючої схватки перемогу з рахунком 2:1 отримали ФК "Імперія Холоду".

 

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                          В.В.Конюхов

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора