Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я Про визначення координатора з питань забезпечення  рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі у Подільській міській територіальній громаді

Дата: 13.08.2021 09:30
Кількість переглядів: 428

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

Про визначення координатора з питань забезпечення  рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі у Подільській міській територіальній громаді

 

          Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»,

п.22, 23 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» від 22.08.2018 р. №658  та з метою ефективного здійснення заходів у сфері домашнього насильства, керуючись ст. 42  Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні»

 

  1. Визначити  заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожну Людмилу Іванівну координатором з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі у Подільській міській територіальній громаді.
  2. Визначити Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоровя Подільської міської ради Подільського району Одеській області структурним підрозділом відповідальним за проведення роботи з прийому та реєстрації заяв та повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства та взаємодію суб’єктів у Подільській міській територіальній громаді.
  3. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження Подільського міського голови «Про визначення координатора та структурного підрозділу з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі в м.Подільськ» від 03.12.2020 р. №290.
  4. Контроль  за виконання  цього розпорядження залишаю за собою.

 

          

 

     Подільський міський голова                                                                            А.П.ІВАНОВ

 

      30.07.2021 р.

        № 223


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора