Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкові заходи до Дня Незалежності України

Дата: 11.08.2021 14:43
Кількість переглядів: 517

24 серпня- головне свято держави — День народження України! Запрошуємо всіх відзначити День Незалежності та поринути у святкову атмосферу!

В день святкування для Вас працюватимуть дві наймасштібніші локації у місті Подільськ -це парк Шевченка (біля стадіону в Центрі міста) та Головна площа міста.

- 9:00 спортивні змагання на стадіоні Локомомотив;

- 11:00 Проєкт –Велошкола. Тест-драйв, уроки безпеки та майстер-класи;

12:00- Най масштабніший мотопробіг вулицями міста;

13:00- Огляд військової техніки.

Ну а у другій половині дня з 14:00 у парку Шевченка розпочнуться найвеселіші та найсмачніші заходи . Отож запрошуємо на:

• «Козацькі забави» змагання богатирів, силові забави та показові виступи;

• Велика розважальна програма для дітей: повітряні кульки, мильні бульбашки, зустріч з казковими героями та багато цікавого;

• Пересувний , безкоштовний дитячий автопарк ;

• Найсмачніший гастрономічний фестиваль очікує всіх з варениками, пирогами та запашним салом. На фестивалі буде багато вікторин та конкурсів. Святковий концерт від творчих колективів міста . Початок о 16:00.

• А також кожен може стати учасником соціального флеш мобу. загадавши власне бажання, яке обов'язково здійсниться, ви допоможете здійснити мрію на одужання онкохворим діткам нашого міста. Кошти від продажу потраплять до родин хворих дітей.

А з 17:00 на другій масштабній локації святкування-Головній площі Подільська розпочнеться:

17:00 – Мега-ярмарок товарів та робіт народних майстрів Подільська. А також ексклюзивна виставка “Нація — українське жіноче вбрання”. Своєю роботою здивує #Народна_майстерня”-ви зможете спробувати себе у народних ремеслах з гончарства, плетіння та створення народної іграшки.;

18:00- На головній сцені відбудеться нагородження переможців загальноміського проєкту #Найкрутіші _народне_визнання. Ми відзначимо тих, своєю працею, зусиллям і небайдужістю робить наше місто кращим та успішним. А також пройде масштабний проєкт нового формату #Королева_Незалежності”. Серед розумних, стильних, впевнених у собі та сміливих жінок буде обрано найкращу представницю найпрекраснішої половини людства;

19:00- Кульмінацією свята стане Мега концерт зірки української естради- Народної артистки України –Наталії Бучинської;

21:00- видовищне піротехнічне шоу “ Магія вогню”- файєр-шоу;

21:30- Запальна танцювальна программа та дискотека;

22:00- Фантастичний святковий салют .

Святкуйте разом з нами День народження країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора