Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги малозабезпечених багатодітних сімей!

Дата: 11.08.2021 09:38
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

             Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради Подільського району Одеської області  повідомляє, що Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 року №803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних сімей», якою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з числа малозабезпечених багатодітних сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6 – 18 років (включно). Тобто 1 серпня поточного року вік дитини має бути від повних 6 років до 18 років (включно).

        Виплата одноразової грошової допомоги проводиться Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення батьків. При цьому одержувачі такої допомоги визначаються станом на 01.08.2021 року. Виплата допомоги буде проведена до 1 вересня.

 

       Також нагадуємо одержувачам державної соціальної допомоги, яким необхідно звернутися за черговим призначенням допомоги на наступні шість місяців, що Ви можете це зробити у зручний для кожного час за попереднім записом по телефону (066) 175-40-32.

        Для наших мешканців сіл Липецьке, Олександрівка і Казбеки організовано прийом документів уповноваженою особою в с. Липецьке у приміщенні сільради, отже, будь ласка, звертайтесь за оформлення за місцем свого проживання.

 

 

Директор Департаменту 

соціальної, сімейної політики

та охорони здоров`я                                          А.А. Перепелиця                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора