Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в  місті Подільську   з 02.08.2021р. по 08.08.2021

Дата: 09.08.2021 14:26
Кількість переглядів: 314

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

 місті Подільську   з 02.08.2021р. по 08.08.2021р.

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Центр «Спорт для всіх»

1.  04 серпня  в с. Липецьке  був проведений  фізкультурно-оздоровчих захід «Олімпійське літо»,    цього дня грали у волейбол та настільний теніс 10 учасників.

2. 05 серпня  в с. Липецьке  були проведені турніри з волейболу та футболу в рамках фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо», в яких прийняло участь 18 учасників.

3.  7-8 серпня відбувся 12-й Меморіал заслуженого майстра спорту з шахів Мельниченка В.О. .В турнірі прийняли участь 10 шахістів .В результаті запеклих поєдинків місця розподілились наступним чином:

  -   Мамедов Афлатун

  -   Якименко Олег

  -   Андрєєв Леонід

4. 08 серпня 2021 року на спортивному майданчику по вул.Армійській, 554 був проведений  3-й етап змагань з кросфіту серед чоловіків та дівчат, в яких прийняло участь 18 учасників (11 чоловіків та 7 дівчат).

Серед чоловіків місця розподілились наступним чином:

  - Рудик Іван

  - Брайко Владислав

  - Катеринич Віктор

Дівчата:

  -  Коростєлкіна Євгенія

  -  Гудзинська Вікторія

  -  Гудзинська Євгенія

5.  08 серпня 2021 року в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї гри. В турнірі змагалися  9  учасників. 

Федерація футболу

 1. 07 серпня на стадіоні "Локомотив" відбулась чергова гра Чемпіонату Одеської області з футболу серед аматорських команд "Перша Ліга", грали наші місцеві команди ФК "Імперія Холоду" та ФК "Гленкорн".В результаті цікавої та захоплюючої схватки перемогу з рахунком 3:0 отримали ФК "Імперія Холоду".

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                          В.В.Конюхов

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора