Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перевірка стану вакцинування на Подільщині

Дата: 04.08.2021 15:07
Кількість переглядів: 838

Возможно, это изображение (2 человека и на открытом воздухе)Сьогодні Подільську громаду відвідав Перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков. Метою візиту заступника голови області першочергово був стан вакцинації жителів Подільська та Подільського району.

Борис Олексійович відмітив організацію виконання програми вакцинування у Подільській громаді на досить високому рівні, але ті цифри, що показує Подільський район та Одеська область в цілому недостатні. Зауважив, що потрібно докладати сили до більшого пропагування вакцинування серед населення через засоби масової інформації.

Також під час візиту було оглянуто приймальне відділення Подільської міської лікарні, яке було відремонтовано по програмі Президента України «Велике будівництво». Проблема, через яку відділення не працювало після ремонту на повну силу, - це заводський брак апарату МРТ, який наразі майже усунено, та з наступного тижня пацієнти міської лікарні матимуть змогу отримувати якісне обстеження за допомогою даного томографічного приладу.

Також однією з тем обговорення було питання щодо регіонального складу вакцин, який має бути розміщений на території міста Подільська, стосовно чого міський голова Анатолій Іванов відповів, що до кінця робочого тижня це питання буде вирішене.

Загалом зустріч відбулась позитивно, усі підняті питання мали конкретні відповіді.

Після відвідання Подільської міської лікарні Борис Волошенков вирушив до ковідного шпиталю, який розміщений на території Подільської районної лікарні.

Возможно, это изображение (5 человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора