Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення виконавчого комітету " Про встановлення КВЕП «Подільськводоканал»  тарифів на послуги з централізованого водопостачання  та централізованого водовідведення на 2021 рік"

Дата: 26.07.2021 13:17
Кількість переглядів: 392

 

УКРАЇНА

 

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 Про встановлення КВЕП «Подільськводоканал»

 тарифів на послуги з централізованого водопостачання

 та централізованого водовідведення на 2021 рік

 

             Розглянувши клопотання директора КВЕП «Подільськводоканал» з проханням  встановити тарифи для споживачів міста на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення економічно обґрунтованими та відповідно ст. 4, ст.10 Закону України від 09.11.2017 р. № 2189-VІІІ «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 р. № 291 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області,

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Встановити з __________ року КВЕП «Подільськводоканал» тарифи на послуги  за

   1 куб. метр з урахуванням ПДВ:

 - з  централізованого водопостачання  - 34,15 грн;

 - з  централізованого водовідведення   - 20,64 грн.

 

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Подільської міської ради від 16.02.2021  року № 47 «Про встановлення КВЕП «Подільськводоканал» тарифів на послуги з  централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2021 рік».

 

3. Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (Перепелиця А.А.) при нарахуванні субсидій на житлово-комунальні послуги користуватись даним рішенням  Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Корчового А.В.

 

Подільський міський  голова                                                                   А.П.ІВАНОВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора