Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ проведення заходів по управлінню культури та туризму Подільської міської ради Подільського району Одеської області  з 12.07.21р. По 18.07.21р.

Дата: 20.07.2021 08:51
Кількість переглядів: 302

                                                                           ЗВІТ

проведення заходів по управлінню культури та туризму

Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 з 12.07.21р. По 18.07.21р.

 

 В управлінні культури та туризму:   продовжується робота Клубу вихідного дня по мікрорайонам міста, який працює щосуботи та щонеділі з травня по вересень 2021 року в визначених зонах відпочинку: парк «Черемушки», парк «Молодіжний», парк «Культура»,  парк «Слава труду» та військове містечко з 16.00 до 20.00, а також щосуботи в парку «Слава труду» з 16.00 до 20.00, де розташований дитячий міський автопарк для дітей від 2 до 12 років, який працює на безкоштовній основі.

  Розпочата  підготовка до  світкування  30-ї  річниці  Дня  незалежності  України. Затверджена  програма святкуванняя .Сумісно з телканалом ПЕТ випущено  сюжет до святкування Дня  Незалежності.

      В міському Будинку культури:   протягом тижня продовжували свою роботу колективи МБК: народний фольклорний ансамбль “Натхнення”, зразкова вокальна студія “Непоседи” та зразкова хореографічна студія. Робота колективів спрямована на розвиток творчих здібностей,  вдосконалення виконання та вивчення нових творів з метою  поповнення репертуару та участі у заходах.

   Також за графіком роботи проводилися заняття у дитячих студіях за видами мистецтв: вокал, хореографія, театральне та декоративно-прикладне мистецтво.

 З метою виявлення творчо обдарованих людей у жанрі декламації та мовлення, залучення до участі у культурних заходах та розвитку їх талантів продовжує роботу “Студія сатири та гумору”. Студія працює на безкоштовній основі та для мешканців різних вікових категорій.

 Продовжує свою роботу “Креативна DIY studio. З метою розвитку творчих здібностей талановитих мешканців нашого міста з різних напрямків декоративно-прикладного мистецтва проводяться онлайн майстер-класи, ознайомитися з якими можна на сторінках “Культура Та Мистецтво Подільська” у Facebook та Instagram.

  Продовжено роботу он-лайн проєкту міського будинку культури “Не нудьгуй”. На сторінках “Культура Та Мистецтво Подільська” у Facebook та Instagram щонеділі пропонується цікавий розважальний та пізнавальний матеріал. Разом з творчими та креативними подільчанами ми  пропонуємо безліч порад  з краси, здоров'я, останні модні тренди, сучасні зачіски та макіяж, смачні рецепти, поради для дому, заочна експозиція декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-класи, вікторини, конкурси, та багато іншого на будь-який смак та для будь-якого віку.

17 та 18 липня  в  мікрорайонах  міста  відбулися  дитячі  розважальні  програми для  дітей  в  межах проекту “Клуб вихідного  дня”  маленьких мешканців було проведено розважальну програму:  конкурси, вікторини, естафети, ігри, майстер класи, тематична фото зона, гліттер-тату,аквагрим, а ще гарна музика, чудовий настрій та призи для кожного маленького  учасника.

  В Будинку культури с. Олександрівка:

      Протягом тижня Олександрівський будинок культури проводив роботу з колективами: вокально - хоровим «Тетяна і компанія», «Зіроньки», дитячим театрально-драматичним «Маска». Ми вдосконалювали і вивчали нові твори, пісні.

       Згідно графіку роботи гуртків проводились заняття з гуртками «Веселка творчості», «Клубочок», де діти і дорослі навчаються багато цікавих і звичайних речей і порад корисних ідей для повседення, якими можна користуватися і які можна пристосувати в побуті і житті.

     В неділю кожен бажаючий може відпочити і пограти в волейбол на спортивному майданчику в районі старої школи біля ставка, або вболівати за граючих односельців та гостей.

       Роботу Олександрівського будинку культури ми постійно освітлюємо на сторінках  Facebook «Культура та Мистецтво Олександрівки», «Наше село Александровка»,Instagram «Kultura Oleksandrivku».

        Стараємося дотримувати порядок і чистоту в будинку культури, постійно прибираємо, доглядаємо за кімнатними рослинами. Підтримувати в належному стані клумби; своєчасно прополювати, поливати. Збираемо семена з квітів,щоб на слідуючий год наші клумби знову гарно цвіли та прикрашали і милували своєю красотою.

 

       Роботу Олександрівського будинку культури ми постійно висвітлюємо на сторінках Facebook «Культура та Мистецтво Олександрівки», «Наше село Александровка», Instagram« Kultura Oleksandrivku».

 

 Постійно прибираємо приміщення будинка культури, доглядаємо за кімнатними рослинами, намагаємося піддержувати чистоту і порядок і на прилеглої території- вчасно скожуємо траву на території, вириваємо траву на сходинках, піддержуємо належний порядок в цвітниках.

   В Будинку культури с. Липецьке:

 Розпочата  підготовка до 30 — ти річчя Дня  Незалежності  України.  

  16.07 2021року о 14 годині у приміщені Липецького БК була проведена національно- патріотична бесіда «Нові часи – нові герої», з юнацтвом . На бесіді були присутні 16 осіб.

17.07 відбувся показ фільму для молоді села.

В централізованій бібліотечній  системі :

Дитяча Бібілотека : 17 липня  проведено  розважальну  програму для дітей  “ Літо. Пригоди читача.”

Бібліотека філія:

Різнобарвне бібліоліто в межах проекту ,,Бібліотека  під відкритим небом’’ запросило юних мешканців мікрорайону на годину відпочинку ,, Цікава  книжка''. З захопленням діти  грали в рухливі ігри, співали частівки, декламували жартівливі вірші, малювали на асфальті веселих книжкових героїв, розповідали про смішні випадки з шкільного життя.  Усі учасники заходу отримали солодощі. Весело і корисно провели хлопчики і дівчатка свій вільний час разом з бібліотекою!

Під час проведення Клубу вихідного дня в парку ,,Молодіжний “' міська бібліотека-філія розважала присутніх ляльковою виставою .

    Вся вищевказана інформація узагальнена та надана згідно тижневих звітів закладів культури Подільської територіальної громади.

 

 

 

 

            Начальник управління  культури та туризму                                    А.М. Вишневська

                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора