Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в  місті Подільську  з 12.07.2021р. по 18.07.2021р

Дата: 19.07.2021 13:19
Кількість переглядів: 302

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

 місті Подільську   з 12.07.2021р. по 18.07.2021р.

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Центр «Спорт для всіх»

 

1.  13 та 16 липня  2021 року відбулись товариські зустрічі з шахів та шашок «Спорт для всіх в парках і скверах» в парку ім. Т.Г.Шевченка серед аматорів, де прийняло участь 12  чоловік.

2. 13 липня  в с. Липецьке  пройшов турнір з міні-футболу серед дітей в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в кожному дворі», в якому приймали участь 8 учасників.

3.  14 липня 2021 року, центр "Спорт для всіх" в парку "Слава труду" провів фізкультурно-оздоровчий  захід "Спорт для всіх в парках та скверах". Взяли участь 7 дорослих та 10 дітей.

4. 15 липня 2021 року в с. Липецьке  10 учасників в рамках фізкультурно-оздоровчих  заходів «Спорт для всіх в кожному дворі» зіграли у волейбол.

5.  17 липня 2021 року по вул.Армійській,554  пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Клуб вихідного дня». Було задіяно 40  дітей.

6.  18 липня 2021 року в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї гри. В турнірі змагалися  8  учасників.

 

КДЮСШ «Локомотив»

 

1. 13-14.07.2021 року в місті Чорноморськ відбулися ХІV Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "На призи Олімпійських чемпіонів Одещини", куди були запрошені спортивні клуби та школи з Молдови, Румунії, Турції.

Всього взяли участь 14 спортивних шкіл, наші Подільські легкоатлети показали дуже хороші результати:

- Зоріна Юлія (100м. з бар'єрами) - І місце;

( стрибки в довжину) - І місце;

- Нападовська Єлизавета (штовхання ядра) - ІІ місце;

- Якубовський Максим (300м. з бар'єрами) - ІІ місце;

- Співак Леся (стрибки в довжину) - ІІ місце;

- Каразейська Валерія (штовхання ядра) - ІІІ місце;

- Звірянська Дарина (1500м) - ІІІ місце;

- Яцишина Вікторія (стрибки в довжину) - ІІІ місце;

- Котович Юрій (стрибки в довжину) - ІV місце;

- Поп Яна (ядро) - ІV місце;

- Дорошенко Микита (штовхання ядра) - ІV місце;

- Кушнір Христина (1500м) - V місце;

- Оконевська Юліана (бар'єри) - V місце;

- Тернецький Денис (ядро) - V місце;

 Тренери-викладачі : Білолипецьких Л.О.,  Білолипецьких М.Д., Бухарьова Л.В.

2. 17.07.2021 року в спортивному залі по вул. Бочковича, 1 відбулась Відкрита першість міста Подільська з боксу. В заході прийняло участь 12 учасників.

1 місця подільчан:

Волошин Данило;

Цуркан Ярослав;

Малай Олександр;

Заярський Максим;

Заярський Кирило;

Іскра Кирило;

Лукавий Олександр;

Максимов Артем.

 

Федерація футболу

1. 13 липня, розпочався 5-й тур першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед дорослих команд. В цей день грали ФК "Імперія холоду" та ФК "Більшовик". В результаті цікавої гри маємо рахунок 9:2 на користь Чемпіонів минулого сезону ФК "Імперія Холоду".

2. 14 липня відбулася гра 5-го тура І-го кола відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед дорослих команд, ФК "Подільський АБЗ" отримали перемогу над ФК "ДЮСШ Куяльник" з рахунком 5:0.

3. 15 липня на стадіоні спортивного комплексу "Локомотив" відбулась остання гра 5 туру відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед дорослих команд, ФК "Локомотив ТЧ-2" виграв у КДЮСШ "Локомотив" з рахунком 4:3.

 

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                          В.В.Конюхов

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора