Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергова 10-та сесія Подільської міської ради

Дата: 14.07.2021 11:39
Кількість переглядів: 721

Сьогодні, 14-го липня, під головуванням Подільського міського голови Анатолія Іванова відбулася позачергова сесія Подільської міської ради. Розглядалися два важливих проєкти рішень, а саме:

1. Про внесення змін та доповнень до рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 24.12.2020року №33-1 «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2021 рік».

Перший заступник Подільського міського голови - начальник фінансового управління Олена Музичук доповіла про проєкт та зміни, які детально були обговорені на бюджетній комісії, а саме виділення коштів на заходи до 30-річча до Дня незалежності та щодо дотації комунального підприємства «Подільськводоканал» на погашення заборгованості по електроенергії. Нагадаємо, що на минулій сесії депутатами Подільської міської ради було запропоновано створення комісії, яка промоніторить роботу водоканалу міста Подільська. Секретар Подільської міської ради Таїсія Скрипник ознайомила депутатів з висновком комісії, в якому було погоджено виділення дотацій.

2. Про затвердження «Положення про порядок проведення конкурсу та призначення директора закладу загальної середньої освіти».

Начальник управління освіти Подільської міської ради Наталія Добрянська озвучила основні пункти положення, докладно пояснила депутатам як буде формуватися та функціонувати комісія. Стосовно даного питання виступила із доповненням заступник міського голови Людмила Задорожна, пояснивши важливість і актуальність даного проєкту.

 

Усі проєкти рішень були підтримані депутатами одноголосно.

 

Із рішеннями позачергової сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Подільської міської ради https://podilska-gromada.gov.ua/ у визначений законом термін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора