Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області у виконанні програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Подільську з 29.06.2021р. по 04.07.2021р.

Дата: 05.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 237

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

місті Подільську   з 29.06.2021р. по 04.07.2021р.

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Центр «Спорт для всіх»

 

1.   30 червня 2021 року працівники центру "Спорт для всіх" відвідалиспортивниймайданчик мікрорайону«Черемушки» в рамках заходу "Спорт для всіх - спільнатурбота".Цього дня привели до ладу міні-футбольнеполе (відремонтували огорожу , ворота та пофарбувалиїх).

 

2.  01липня 2021 року відбулисьтовариськізустрічі з шахів та шашоксередаматорів «Спорт для всіх в парках і скверах» в парку ім.Т.Г.Шевченка, де прийняло участь 15 чоловік.

 

3.  01липня у с. Липецькепройшовфізкультурно-оздоровчийзахід "Олімпійськеліто" , де зібралися  

діти та підлітки для відбиванняпенальті та гриу волейбол.

 

4.  04 липня 2021 рокунаспортивномумайданчикумікрорайону «Черемушки» відбувсяфізкультурно-оздоровчийзахід «Клубвихідногодня» середусіхбажаючих. Літо у розпалі, томунамайданчикузібралосячималолюдейрізноговікутастаті, загалом, звичайно, діти,  але і доросліпідтрималисвоїхдітей і з радістю  прийняли участь у різноманітнихцікавихестафетахзіспортінвентарем,стрибали на скакалці, крутили обручі та грали у міні-футбол і волейбол.Такожвиявилисьбажаючіперевірити себе на влучність в грідартс.

 

5. 04 липня 2021 року в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшовміні-турнір з настільноготенісусередаматорівцієїгри. В турнірізмагалися  9учасників.

 

КДЮСШ «Локомотив»

 

1. 01.07.2021 р. в місті Подільськ проходили ігри відкритої першості Подільської територіальної громади з футболу середаматорських команд. У ІІІтурі брали участь команди КДЮСШ «Локомотив» та ФК «Подільський АБЗ». Гразакінчилась з рахунком 4:1 на користь ФК «Подільський АБЗ».

 

2. 02.07.2021 року у м. Балта відбулася матчева зустріч з футболу серед команд КДЮСШ «Локомотив» м.Подільськ та ДЮСШ м.Балта серед юнаків 2007-2008 р.н. В запеклій грі команда КДЮСШ «Локомотив» виборола перемогу з рахунком 3:1.

Тренер-викладач Ясінський В.М.

 

Федерація футболу

 

1.  29 червня розпочався 3 тур відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед дорослих команд, першими грали ФК "Більшовик" проти ФК "Локомотив ТЧ-2". В результаті ФК "Локомотив ТЧ-2" виграли з рахунком 7:0.

 

2.  30 червня на стадіоні спортивного комплексу "Локомотив" пройшла 2-га гра 3-го туру відкритоїпершостіПодільськоїміськоїтериторіальноїгромади з футболу середдорослих команд, ФК "Імперія Холоду" отримав перемогу над ФК "ДЮСШ Куяльник" з рахунком 3:0.

 

3.  1 липнязакінчився 3 тур відкритоїпершостіПодільськоїміськоїтериторіальноїгромади з футболу середдорослих команд, грали КДЮСШ "Локомотив" та ФК "Подільський АБЗ".

В результатізустрічірахунок 4:1 на користь ФК "Подільський АБЗ".

                    

Т.В.О. начальника управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                     В.П.Самборський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора