Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Національної поліції України.

Дата: 02.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 779

Фото без описуСьогодні перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук разом з представниками Куяльницької сільської ради, Подільської РДА та Подільської районної ради привітали працівників Подільського районного управління поліції з їх професійним святом та нагородили кращих з кращих почесними грамотами та відзнаками.


Шановні співробітники поліції!


Вітаємо Вас від імені Подільського міського голови Анатолія Іванова, депутатського корпусу, від усієї нашої Подільської громади з Вашим професійним святом! Святом, яке відзначають люди сильні і мужні, сміливі та відважні, загартовані нелегкою працею.


Ви захищаєте законні права та інтереси громадян, стоїте на варті їх щастя та благополуччя.
Кожен день вашої нелегкої служби в наш непростий час - це прояв високої професійної майстерності, стійкості, витримки і героїзму. Захищаючи нас цілодобово, Ви завжди на передових позиціях та більшість з Вас є учасниками бойових дій на сході України.


Дуже важливо, що і ваші керівники, і весь колектив не тільки охороняє наш правопорядок, а й приймає активну участь в різних направленнях життєдіяльності нашої громади.
Необхідно зазначити, що протягом багатьох років між міською владою та поліцією налагоджено тісні ділові зв'язки. Ми завжди підтримували і будемо підгримувати колектив Подільського управління поліції.
В цей святковий день висловлюємо щиру подяку  за плідну співпрацю. Ми впевненні, що наша сумісна діяльність, взаєморозуміння і взаємопідтримка будуть і надалі вдосконалюватися, змінюватися в ім'я нашої загальної мети - захисту державних інтересів, розвитку і процвітання  громади і нашої України.
Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, терпіння і витримки, мирних буднів, сімейного благополуччя, успіхів і удач у Вашій нелегкій службі. Нехай у Вашому житті буде більше позитивних емоцій та високих професійних досягнень.


Зі святом !!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора