Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 706

Шановні жителі громади!

28 червня ми відзначаємо День Конституції України. Це велике свято для кожного з нас. Адже Конституція держави – основоположний документ, за яким ми живемо, будуємо та розвиваємо нашу країну. Недарма день прийняття Конституції – єдине державне свято, закріплене у самій Конституції.

Сьогодні Основному закону України виповнюється 25 років. Вже чверть століття він гарантує українцям дотримання найголовніших прав людини – права на життя, свободу, особисту недоторканість, повагу до гідності та вільний розвиток. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

У цей день я бажаю кожному жителю Подільської міської громади, щоб Основний закон держави завжди вірно захищав Ваші права і був запорукою стабільного і гідного життя у рідній країні. Добробуту нам усім, миру, добра і процвітання! З Днем Конституції, громадо!

 

Подільський міський голова Анатолій Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора